Venkel-pasta salade
Nodig:
- verse tortellini, gevuld met spinazie en ricotta
- rauwe venkel, geschaafd
- avocado, in blokjes
- stukjes sinaasappel
- Hollandse geitenkaas
- basilicum in reepjes
- citroensap
- olijfolie
- peper en zout
Doorelkaar gooien en klaar. Ook lekker: geen pasta erdoor maar eten met brood. Extra toevoegen: appel in blokjes en sesamzaadjes.
Verder beloof ik gauw beterschap... Ik heb nota bene nog twee verzoekjes voor recepten staan: een voor theecake, en een voor teriyaki. Nog een goed voornemen: ik heb "nieuwe" kruiden ontdekt, dus daar ga ik jullie deelgenoot van maken.
(OK, goed, alvast een sneak preview:)
- theecake is niet alleen lekker met thee, er zit ook thee in. En heeeeel veeeel rozijnen.
- geheim van teriyaki-marinade: twee soorten sherry en Japanse sojasaus.
- sumak is lekker over de couscous, en fenegriek ruikt heerlijk.
(niet verder vertellen!)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten